Sir Oscar W. doetet weer!

Anderhalf jaar gelden werd mijn 1963er roze ami6 afgekeurd, omwille van slechte demping en remming. Het heeft lange tijd gekost om nieuwe frotteurs te vinden voor mijn schatje, maar deze winter konden ze toch eindelijk gemonteerd worden. De slechte remming was een ander paar mouwen: de stelnokken voor de remschoenen voor waren helemaal rond, er hield geen sleutel meer op, zelfs een tang was geen doen. Tenminste… dat hebben we anderhalf jaar voor waar aangenomen.

Vorige week echter heb ik mijn ami uit de carport getrokken en Jeroen gedwongen ernaar te kijken. En ja hoor… zonder probleem kregen we de remschoenen afgesteld… was die slechte stelnok dan misschien op een andere auto…? Ach wie zal het zeggen.

De 6V accu was helemaal leeg en werd dus vorige week aan de lader gehangen en Sir Oscar W. startte onmiddellijk op zijn 6 voltjes. Anderhalf jaar stilgestaan, meneer! Binnenkort herkeuring en dan kan ik weer lekker camp zijn in mijn kitchmobiel! Als hij braaf is mag hij misschien mee naar Morrissey of Pinkpop (op zijn lijf geschreven dat laatste).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *