Loonslaaf again?

Omdat een aantal geplande projecten voor mijn bedrijf maar niet willen beslissen of ze doorgaan of niet, ben ik toch maar even een zoektocht gestart naar een tijdelijke manier ommijn inkomen wat te ondersteunen, en deze week had ik bv. enkelesollicitatiegesprekken via een uitzendbureau.

Zo zat ik gisteren beleefd te luisteren naar een niet al te boeiendejobomschrijving voor de marketingafdeling van een uitgeverij vanschoolboeken, besluitend dat dat em niet ging worden. Zegt de mevrouwvan HR dat ze even de manager ging halen om nog even met mij te praten.Blijf ik 20 minuten zitten wachten, wilde net verontwaardigd weggaantoen er een heel toffe madam binnenstormde, van ICT. HR mevrouw hadhaar even mijn cv laten zien omdat ze dachten dat ik op de ICT-afdelingmisschien nuttiger kon zijn dan op marketing.

Die mevrouw van ICT zag dat ik op papier dé persoonwas waar zij al maanden naar op zoek was. Of ik zin had in een projectom schoolboeken en oefeningen online te zetten. We hebben nog wat gepraat enzaten compleet op dezelfde golflengte, echt een super gesprek.  Ze ging mijiets laten weten. Inderdaad, nog voor ik goed en wel de parkeerplaatsafreed, belde Randstad al dat ik maandag mag beginnen aan een niet teversmaden loon.

Zelden gehad dat het op een sollicitatie zo klikte, ik kijk er echt naar uit! Het is al zeker tot 1 september, voltijds.

Dat gaat druk worden als die andere projecten nu ook besluiten door te gaan 🙂

6 gedachten over “Loonslaaf again?

  1. Martin

    Judith haalt me de woorden uit m’n mond…. Soms duurt het inderdaad erg lang voordat dromen uitkomen en het doet me deugd om te zien dat het je nu eindelijk gelukt is…. Proficiat! (en maak er wat van: “something that lasts….”)

  2. joke

    Het leuke is dat het weer een tijdelijk en afgerond projectkarakter heeft, dat ligt me nog het beste. En dromen… die liggen zowiezo NIET op werkvlak 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *